Läsa runor

0

Fick en känsla förra veckan om att jag skall lära mig att läsa i runor.

Kunna spå i runor. Fick som en känsla av att detta skall jag göra. När jag får dessa känslor brukar de vara så rätt.

Så nu är frågan om jag skall göra mina egna runor i trä eller kanske köpa i stenar/mineraler.  Inte riktigt bestämt mig än. Men oavsett hur jag gör vet jag att de blir bra.. Kanske två uppsättningar av runor en i trä som jag gjort själv och en i sten/ mineraler. På något sätt känner jag ett inre lugn. Som jag inte gjort innan.

Ett lugn som om jag har någon med mig. Att jag inte är ensam. Känner att det är en ängel.. kan dock inte säga mer bara att de är ett ljus runt.. Plus en annan skepnad jag tror det är en kvinna.. Med makt. Dessa två vägleder mig när jag sitter och känner saker. Att jag skall lita på det jag ser. Att jag skall lita på mig själv. Känns så himla bra som ett lugn lägger sig över mig. En väninna frågade mig vem som va med henne.. Satte mig ner och tänkte på henne och frågade vem som va med henne. Fram steg en man.. Fick fram ett namn Frej. Så det måste vara asaguden Frej som är vid hennes sida.

Stol och glad att jag fått detta till mig att jag vet att jag kan. Skall ta och skaffa böcker och läsa nu om hur man spår i dessa underbara runor. Älskar dem. Har den in tatuerade på min kropp. En på skuldran Friggs runa B. Dels för att jag heter Frigg sen va den står för. Den representerar mig tycker jag sen har han en stor tatuering med runor på utsidan av vaden. Mina fem barns runor samt en text till barnen i runor.

Vet att detta kommer bli bra. så ni som vill bli spådda i runor lite senare är välkomna till mig 🙂

Ett citat som jag gillar är : Livet är icke de bygges.

Med detta säger jag sköt om er och ge mycket kärlek. Kram Anna

222719_10150180598408253_2858462_n 405168_552643451419712_523701467_n

Dela.

Om skribenten

Jag är en glad tjej på 42 år med fem barn och två hundar vilka utgör mitt liv. Utbildad till undersköterska och älskar att arbeta med människor det ger så otroligt mycket. Har även fot i Kvinnojouren. På min fritid är jag mycket i skogen och samlar energi och godsaker. Har en väldigt mycket åsikter och älskar att skriva. Stor kram

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.