Skydds runor för veckan …

0

 

Välj en av dessa runor som ni dras till..läs nedan va de betyder. <3

 

 

920a2c47c19baeb6a0e2da47fa9fd4fa ansuz berkano daggaz

 

Hej alla underbara människor. Hoppas att eran helg vart underbar trots detta Aprilväder som råder.. Tyvärr så man inte rå på vädret vilken man ibland önskar att man kan …. 
Men det finns andra saker man kan göra som kan få en att må lite bättre.

Tänkte idag lägga ut fyra olika runor som ni får känna in och under dem står en förklaring på varje runa. Den kommer att skydda er hjälpa er på stigen med olika val ni ställs inför.

Hoppas ni finner någon hjälp.
Ljus och kärlek till er alla underbara människor.

 

1: Hjälper dej att slutföra saker du åtagit dej. Om du i vanliga fall är impulsiv och ombytlig kommer runan att hjälpa dej att vara mer uthållig. Den kommer också att se till att du får nya möjligheter när du är klar med gamla projekt.
“Något slutförs på et bra sätt”

2: Handlar om visdom och kunskap. Skyddas du av den här runan kommer du att lyckats på de akademiska planet. Kanske blir du en erkänd forskare. Runan kan också betyda att du blir känd och respekterad som författare eller för din förmåga att ge goda råd.
“ett gott råd”

3: Skyddar äktenskapet, havandeskap och förlossning. Den hjälper till att skapa goda relationer, den skyddar mot sjukdomar och smärtor. För dej som ännu inte är gift ( eller havande ) ger den högre fertilitet och en ansenlig portion tur i kärlek. 
“ett kärleksförhållande eller havandeskap”

4: Hjälper dej med släktrelationer. Om du behöver hitta dina rötter är detta runan för dej. Likaså om du har problem med en nära släkting eller familjemedlem. Runan kan också hjälpa dej att fatta visa beslut i alla frågor som familjeförhållanden och familj.
“hjälp och stöd av vänner “

 

Hoppas att ni får lite hjälp när tankarna å livets olika prövningar kommer på livets stig.

Om ni vill att jag skall dra en runa för er, så är ni välkomna att skriva till mig. Så gör jag gärna det . Ha en fin dag. Nu blir det en kopp varm kaffe under filten med en bra bok. 
Stor kram 

Dela.

Om skribenten

Jag är en glad tjej på 42 år med fem barn och två hundar vilka utgör mitt liv. Utbildad till undersköterska och älskar att arbeta med människor det ger så otroligt mycket. Har även fot i Kvinnojouren. På min fritid är jag mycket i skogen och samlar energi och godsaker. Har en väldigt mycket åsikter och älskar att skriva. Stor kram

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.