Känner in..

2

Hej alla underbara människor.
Sitter här framför min dator. Har länge känt att många människor behöver hjälp många som är vilsna. Jag har aldrig riktigt förstått vad det kommer ifrån. Har alltid trott att de kommer ifrån att jag har extrem stor empati för mina medmänniskor.
Fick för ett tag sen syn på en grupp som skapats inne på fb. Den hade med blodgrupper att göra. Då jag har en speciell blodgrupp gick jag med… Det var som att få en aha upplevelse. Det va så många frågor jag fick svar på.. Men hur är detta möjligt en blodgrupp och det får en människa att vara på ett speciellt sätt. Försöker att vara öppen och inte stänga något ute då jag vill lära mig.. söker svar är nyfiken på saker jag inte vet något om.

Men det är som om det något som håller mig tillbaka.. Vill lära mig mer tro på mig själv och det jag kan och lärt mig .. Vill hjälpa andra vill jobba med detta. Det är som om det är mitt kall. Hjälpa andra människor det har jag alltid känt, därav har jag min utbildning inom vården, vart engagerad inom kvinnojouren i dalarna. Men alltid sökt mig vidare känt att det är inte är tillräckligt att mitt kall ligger högra upp.. Vet inte hur jag skall beskriva.

Igår fick två vänner till mig varsitt tragiskt besked, kände och känner sån sorg i mitt hjärta. Förtvivlan min hjärna snurrar. Måste hitta en platå där jag kan stå och jag själv känner mig trygg så jag inte tar in för mycket så jag inte kan hantera allt som händer runt mig. Är ju här för att hjälpa människor inte stjälpa mig själv.

Det va som när jag var i stugan. Fick en känsla av att jag va tvungen att skydda stugan det va så mycket negativ energi och hot mot stugan utifrån. Så jag tog min käpp ställde mig i cirkeln läste en typ av ramsa som bara kom vet inte vart jag fick de orden ifrån, men efter det vart det mycket lugnare. Nästan som om att stugan skall vara en lugn återhämtnings plats.

Känner att jag vill jobba med att hjälpa människor. Men vet inte hur jag skall gå tillväga. Allt snurrar lite för mycket i huvet  på mig. Endel säger att jag måste gå en kurs en slags utbildning. Har tittat runt och jag tycker att de är så dyra. En del säger att jag skall lära mig själv. Jag vet bara att pussel bit efter bit faller på plats. 

Skall dra en runa för att skydda mig själv under resten av dagen … Kanske dax att dra runor åt er också. Känner att många av er behöver det. Få se om jag hinner med det idag. Dagen skall nämligen gå till att koka salva 🙂  för första gången själv. Skall bli kul om jag lyckats. Ha en fin dag alla underbara människor. 

Ljus och kärlek till er alla <3

 

                                                              2015-07-11 21.18.26

Dela.

Om skribenten

Jag är en glad tjej på 42 år med fem barn och två hundar vilka utgör mitt liv. Utbildad till undersköterska och älskar att arbeta med människor det ger så otroligt mycket. Har även fot i Kvinnojouren. På min fritid är jag mycket i skogen och samlar energi och godsaker. Har en väldigt mycket åsikter och älskar att skriva. Stor kram

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Anno den

    Mina tankar är väldigt likt dina. Vet att jag vill men vet inte hur. Men vet att framtiden kommer att visa vad jag är skapt för 🙂

    • friggsvarld den

      Tror att man skall ta det i sin egen takt så man hinner med. Men när vi är redo så står vi stadigt. Håller tummarna för dej Anno . Sänder en varm mjuk kram <3

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.