Runor till er som behöver idag..

2

Kommer lägga fyra runor till er som känner att de behöver… Titta på dessa fyra , läs på den runan som ni känner att ni dras mer till… Ta till er de som står.. Kan vara till hjälp … Ljus och kärlek till er alla underbara människor <3

 

hagalaz gifu fehu ehwaz

 

Runan nr 1;
Ger dej möjlighet att pröva nya saker. Du blir aldrig fast i det invanda, utan ger dej ständigt in på nya marker. Med denna skyddsruna vågar du alltid testa. Runan skyddar också mot indoktrinering och trångsynthet.

Runan nr2;
Är Givmildhetens runa . Så länge du är  generös kommer du ha turen med dig och ditt liv kommer kryddas av trevlig överraskningar, både materiellt och känslomässigt. Den här runan hjälper dig att utvecklas som konstnär om du vill.

Runan nr 3;
Ger dig antingen materiella framgångar eller självförverkligande, mycket beroende på vad du  har för talang för. Är du kreativ kanske du kommer att ha ont om pengar länge innan du får ett erkännande, men erkännandet kommer. Är du materialist kommer au att röna stora framgångar på det rent världsliga planet.

Runan nr 4;
Skänker positiv förändringar. Den hjälper till när man behöver nytt jobb eller bostad., och den kan också ge tur i kärlek. Är detta din skyddsruna kommer det ske många förändringar i ditt liv framöver.

 

Hoppas ni hittar er skyddsruna en tag fram över…
Ljus å kärlek till er alla där ute <3 

Dela.

Om skribenten

Jag är en glad tjej på 42 år med fem barn och två hundar vilka utgör mitt liv. Utbildad till undersköterska och älskar att arbeta med människor det ger så otroligt mycket. Har även fot i Kvinnojouren. På min fritid är jag mycket i skogen och samlar energi och godsaker. Har en väldigt mycket åsikter och älskar att skriva. Stor kram

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. mona den

    ser inga runor

    • friggsvarld den

      Blev en liten miss.. Är åtgärdat nu. Hoppas du hittar din runa… Ljus å kärlek till dej å njut av de fina vädret.

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.