Bad änglarna om hjälp

0

Inför Höst lovet så ville min son på 17 år komma. Men han visste inte om han skulle hinna då han skulle flytta plus att han ville hinna vara med sin tjej.. Ja det förstår jag självklart man har ju vart tonåring själv. Men han är här så himla sällan.

Så jag sätter mig ner sluter mina ögon sträcker upp händerna och ber änglarna om hjälp.. Ber dem att hjälpa mig så att min son kommer upp om så bara några dagar..

Blev så glad när sonen ringde en dag senare och säger – Mamma jag tänkte komma upp tisdag- fredag. Tårna börja rinna av lycka.

Tackade änglarna för att jag fick dessa dagar med honom och de andra barnen . Tog vara på de dagarna på bästa sätt. Skall inte be dem om hjälp så ofta utan vänta till jag verkligen behöver dem. Men detta va så otroligt snällt.

Skall sätta mig ner idag och prata med dem.. Tacka dem riktigt ordentligt men jag vet att de sett hur mycket de betydde för mig. Finns det något bättre än ens barn. Dax att sätta lite fart med dagens äventyr. Ha en fin dag och ta en god kopp kaffe eller en kopp te. <3 Göm inte att sprida kärlek

12002933_10206708982339886_1554450579237707376_n   Min underbara son Tobbe

Dela.

Om skribenten

Jag är en glad tjej på 42 år med fem barn och två hundar vilka utgör mitt liv. Utbildad till undersköterska och älskar att arbeta med människor det ger så otroligt mycket. Har även fot i Kvinnojouren. På min fritid är jag mycket i skogen och samlar energi och godsaker. Har en väldigt mycket åsikter och älskar att skriva. Stor kram

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.