Mitt nya skrivbord

2

Hej hej 
Har köpt ett skrivbord av en vän på fb. Gjorde om det lite, tog bort färgen och den påklistrade fanerskivan.. fräste ur runor som jag målade i rött. På med lack och nu sitter jag vid detta underbara skriv bord

Kan ibland känns såna energier från detta bord..
Höra tårar och skratt vet dock inte vems energier jag får in men jag tycker det är underbart.

Så måste verkligen tacka denna underbara person som sålde sitt skrivbord till mig..
Kommer att sitta vid detta bord och jobba en hel del.
Nu kanske man äntligen kan börja på den bok jag velat göra så länge…
Energierna finns ju redan i bordet då den förra ägaren satt vid detta bord och skrev en bok..
som jag läst och kan säga att jag älskade den … 

Går två olika kurser just nu en i runor och den andra magi med örter å stenar…
Helt underbara båda två lär mig massor .. 

Kommer ha användning av båda. Detta ämne magi .. tro.. örter..
finns nog inget slut på vad man kan lära sig. 

Verkar finnas hur mycket som helst att lära sig. 
Skriver ner det jag vill att mina barn skall lära sig i en speciell bok som jag förvarar bland mina kristaller. 
För jag vill att min kunskap och det jag lärt mig skall föras vidare..
för det hjälper ju alla… 

Nu kommer hösten och man kan tända en massa ljus och sjunka ner i sina böcker som man skaffat sig under sommaren.
Övningar som skall göras och bara njuta av allt.
Alla färger dofter och njuta av livet. 

Nästa blogg kommer att handla om runor tror jag … 

Ljus och kärlek till er alla <3

Dela.

Om skribenten

Jag är en glad tjej på 42 år med fem barn och två hundar vilka utgör mitt liv. Utbildad till undersköterska och älskar att arbeta med människor det ger så otroligt mycket. Har även fot i Kvinnojouren. På min fritid är jag mycket i skogen och samlar energi och godsaker. Har en väldigt mycket åsikter och älskar att skriva. Stor kram

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Lotta den

  Hej! Jag har bara för någon dag sedan pratat om vad dom använde förr. Så mycket det finns i naturen och sa till min granne alla gamla trolltanter som har en massa kunskaper. Om det hoppas dom lär efterkommande eller skriver ner allt. Vill att det ska komma ut böcker så det får gå i generationer. Så roligt att du håller på med örter mm❤️

  • friggsvarld den

   Hej Lotta <3
   Jag har nog alltid vart intresserad av örter och medicinalväxter. Pratade med min äldsta dotter om det och hon mindes att när vi var ute och lekte och dom råkade ramla och blödde.. ist för att springa hem och hämta plåster tog jag ett blad som heter Groblad, bröt fiberna i bladet och satte på såret hahaha. Häxmamma kanske man kan kalla mig. Ja jag använder mig mycket av det som finns i naturen. Och jag försöker att skriva ner allt till barnen samt barnbarn. Det är viktigt att man inte glömmer bort de som finns runt oss. Jag älskar naturen finns så mycket att hämta där, gör där av egna salvor med örter från egna odlingar vid vår sommar stuga samt naturen. Är du nyfiken kan du alltid hojta till. Kram på dej <3

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.